Volwassenenfonds S & C

Is er thuis geen geld voor sport, bewegen of cultuur?
Bent u 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum.

Wie is er intermediair?

Aanvragen voor het Volwassenenfonds kunnen enkel worden ingediend door intermediairs. Onder andere SMWO is intermediair voor het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. U kunt hiervoor terecht bij de maatschappelijkwerkers, cliëntondersteuners, sociaal juridisch dienstverleners of de buurtsportcoaches. Mocht u nog geen contact hebben met een intermediair maar toch een aanvraag willen indienen, dan kunt u contact opnemen met de buurtsportcoaches, j.eikenhout@smwo.nl of kijk op de website van het Volwassenenfonds voor een intermediair in de buurt.

Aanbieders

Bent u een sport en/of creatieve aanbieder? Haak aan bij het Volwassenenfonds, zodat de contributie/het lesgeld vergoed kan worden via het fonds. Tevens kan u als vereniging bekendheid geven aan het fonds via de (social) media kanalen. Hoe meer mensen het Volwassenenfonds Sport & Cultuur kennen, hoe meer mensen kunnen sporten, bewegen of ontspannen. Kijk op de website van het Volwassenenfonds voor meer informatie en promotiemateriaal. Download de communicatiematerialen uit de toolkit en laat uw netwerk weten dat mensen bij u aan de slag kunnen met sport of een creatieve activiteit.

Contact